nieuws

Club van 49 workshop: hoe vergroot je het draagvlak voor CO2-reductie
Club van 49 Werkgroep

Workshop: hoe vergroot je het draagvlak voor CO2-reductie?

Choose your battles. Bouw coalities. En doe vooral de dingen die wél kunnen. Dat waren slechts enkele van de geleerde lessen op de speciale themadag van de Club van 49, over het versterken van draagvlak voor CO2-reductie. Hoe maak je collega’s enthousiast?

Club van 49-leden bespreken voortgang CO2-reductie

Hoe ver zijn de leden van de Club van 49 met hun CO2-reducerende maatregelen? Waar zien ze vooruitgang, waar lopen ze tegenaan? Die vragen stonden centraal in een levendige werkgroepbijeenkomst bij Club-lid Lomans in Amersfoort.

Club van 49 Themabijeenkomst mobiliteit
Club van 49 Kick-off

Themabijeenkomst mobiliteit

Dat we not even close bij de 49% CO2-reductie gaan komen als we niet hard aan de slag gaan met mobiliteit, daarover waren alle deelnemers aan deze themabijeenkomst het eens. Maar de grote vraag is: hóe pakken we die mobiliteitsgerelateerde CO2-uitstoot het beste aan?

Januari 2019: kick-off Club van 49

Hoeveel energie haal je uit 1 liter ruwe olie? Hoe maak je met één draai aan de knop een pomp 50% energiezuiniger? En waarom zou je de voorgevel van je kantoorpand vol planten hangen? Al deze en nog vele andere vragen werden beantwoord tijdens de eerste bijeenkomst van de Club van 49.

100% zeker naar 49% minder CO2

doe mee

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op

13 + 5 =

Telefoon

024 – 2022680

Adres

Gorterplaats 11A, Nijmegen