kosten

Om de Club van 49 voldoende slagkracht te geven, vragen wij van elke deelnemende organisatie een financiële bijdrage. Deze bijdrage staat los van de abonnementskosten voor het gebruik van de applicatie SmartTrackers. 

Wat mag u van ons

verwachten?

Als initiatiefnemer van de Club van 49 brengt SmartTrackers de benodigde kennis in voor de gewenste transitie. Wij voorzien u van concrete tips en oplossingen, die u vervolgens in de praktijk brengt. Soms is aanvullende, specialistische kennis nodig. Wij gaan dan voor u op zoek naar partijen met een bewezen track record en goed onderbouwde business case.

Alle leden delen hun kennis in de Club van 49. Er zijn diverse contactmomenten voor uitleg over gekozen oplossingen of om hobbels te overwinnen. Overleg en afstemming vindt hoofdzakelijk online plaats. Verder zullen we uiteraard kijken naar natuurlijke momenten om elkaar te ontmoeten.

De Club van 49 is realistisch, effectief en resultaatgericht.
De CO2-reductiemaatregelen die u gaat nemen, maken uw organisatie slimmer en helpen uw organisatie voorsorteren voor het komende decennium.

Wat verwachten wij van u?

  • U gebruikt SmartTrackers Measurements om de CO2-uitstoot van uw organisatie inzichtelijk te maken.
  • U legt de resultaten vast t.o.v. uw gestelde doel en kunt met heldere cijfers communiceren over de daadwerkelijke voortgang.
  • U bent intrinsiek gedreven om 49% reductie te halen.
  • U beschikt over voldoende organisatorische en financiële speelruimte om een verschil te maken.

DOE MEE

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op

15 + 9 =

Telefoon

024 – 2022680

Adres

Gorterplaats 11A, Nijmegen